Slnečnica, krásny kvet ale aj reštaurácia pri Bratislave..

Autor: Stanislav Barta | 1.2.2011 o 14:20 | (upravené 1.2.2011 o 15:20) Karma článku: 5,17 | Prečítané:  916x

Nezvyknem robievať reklamu akýmkoľvek službám a to tak pozitivnu ako aj negativnu, aj keď ako sa hovorieva, aj zlá reklama je reklama. Pokiaľ ma však niečo "nakopne", tak sa chcem o to podeliť s ostatnými. Prirodzená to ľudská vlastnosť, veď aký by to už bol život bez podelenia sa o denno-denné radosti, starosti a pocity?! Keď urobíme skúšku, hneď voláme rodičom, partnerom, súrodencom, priateľom, podeliť sa s nimi o túto emóciu. Podobne je to pri maturite, vysokoškolskom diplome, vodičskom preukaze... no proste študentských, pracovných, športových, materiálnych ale aj duchovných úspechoch. Chceme sa proste o tú radosť podeliť, odovzdať z nej trošku aj iným.  

Dnes by som sa s vami rád podelil o jednu veľmi príjemnú skúsenosť spojenú s návštevou reštaurácie s prozaickým to názvom Slnečnica v Malinove. Nie často sa u nás stretnete s tak skvelým personálom, zatiaľ som sa s podobnou kvalitou služieb stretol iba v 5 * reštauráciách, s tak príjemným prostredím vrátane hudobnej produkcie, s takou kvalitou ako aj kvantitou jedál a s naozaj veľmi príjemnými cenami, výbornou dostupnosťou a parkingom. A to prosím pekne hovorím o obedovom "menu", ktoré už býva súčasťou asi každej reštaurácie. Zvyčajne sa to však odrazí na kvalite ale hlavne na kvantite ponúkaných jedál. 100 g mäsa v surovom stave je taká nepísaná "menu norma " a striktne býva táto norma dodržiavaná. Málokto si však uvedomí, že v skutočnosti, čiže po tepelnej úprave mäsa, dostaneme max. 55 - 60 % z hodnoty pred prípravou, alias 55 - 60g mäsa, avšak pri dodržaní " menu normy ". V reále to býva ešte o niečo menej. Pre tích diétne ladeních super, pre nás ostatních už trošku horšie.

No ako sa hovorí, výnimka potvrdzuje pravidlo. Po dnešnom obede som bol unesený ako ten gastronomický kritik v mnou veľmi obľúbenej kreslenej rozprávke Ratatouille, neviem si teraz spomenúť na jeho meno, pri konzumácii rovnako sa volajúceho jedla ako je názov rozprávky. Keď namiešate výbornú a úctivú obsluhu, pri ktorej sa naozaj cítite ako zákazník, s veľmi príjemným prostredím so zmyslom pre detail ako sú jedálne a nápojové lístky, "menu" lístky, rôzne súťaže, s nie menu jedlom, čo sa týka veľkosti a kvality jedla, ale porovnateľnou veľkosťou porcie ako pri bežných minútkach, čiže 150 g mäsa a veľmi príjemnými cenami, výsledok sa volá Slnečnica. Tu máte chuť stolovať a nie sa len rýchlo "nahltať" a čím skôr opustiť reštauráciu, obyčajne pekne nasiaknutý všakovakými vôňami kuchyne. Pri návšteve tohto zariadenia sa cítite naozaj skvele a v duchu si hovoríte " tak toto sú služby, tu sa cítim ako skutočný zákazník."  Kvalitou a úrovňou služieb sa vymyká z bežného slovenského štandardu. Môžete sa vrátiť naspäť k plánom, činnostiam, stretnutiam s príjemnými pocitmi, bez nutnosti vrátiť sa domov a prezliecť si "voňavé" oblečenie...

Slnečnica je príznačný názov pre túto reštauráciu, nevedel by som si predstaviť lepší. Krásna, hrejivá, prívetivá. Držím im palce, dúfam, že sa budú dobre o ňu starať. Vrele odporúčam. :-)

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

DOMOV

Nechceným telefonátom sa možno brániť

Pri núkaní produktov sa nečestní marketéri spoliehajú na nevedomosť.


Už ste čítali?